maanantai 24. marraskuuta 2014

Luxemburg ja Bryssel

Kolmen viikon lomani päättyi juuri, tänään oli taas normaali opiskelupäivä. Kovasti kaikki tänään kyselivät, mitä olin lomani aikana tehnyt ja vaikka jotenkin tuntui siltä, että olin vain vetelehtinyt, niin kyllä sitä silti tuli aika paljon tehtyä ja nähtyä.

Toissa viikon torstaina lensin hyvin aikaisella, mutta myös hyvin halvalla, lennolla Brysseliin, josta jatkoin junalla Luxemburgiin. Luxemburgissa vietin pari päivää sukulaisten luona pienessä kylässä maaseudulla. Oli oikein mukavaa, sääkin suosi ja oli pääosin aurinkoisen syksyinen. Harmikseni unohdin ottaa kuvia, koko Luxemburgin ajasta minulla on kännykässä viisi kuvaa.

Lauantaina palasin junalla Brysseliin, jossa viivyin tiistaihin asti. Matkan varsinainen syy, Jack Whiten keikka, oli sunnuntai-iltana. Keikkalippu ei jostain syystä koskaan saapunut postin mukana Berliiniin, joten vähän jännitti, pääsenkö keikalle. Kaikki kuitenkin sujui yllättvän hyvin, löysin keikkapaikan ja sain lippuni ilman sen suurempia ongelmia. Keikka oli todella hyvä, yksi teini-iän unelma on nyt täytetty. Lämppärinä oli Lucius, jonka keikalle en ollut Berliinissä päässyt, joten sekin oli aika loistavaa.
Jack White
Bryssel oli myös kaupunkinaihan kiva, vaikka koko ajan vähän satoikin. Koska koko syksyn olen jatkuvasti ollut sosiaalinen ja tutustunut uusiin ihmisiin, nyt vietin Brysselissä aikaa lähinnä itsekseni kahviloissa istuen ja kaupungilla vaellellen. Söin vohveleita, ranskalaisia ja suklaata sekä kävin kävelykierroksella ja parissa museossa. Luin myös pari kirjaa, oli oikein rentouttavaa. Tiistaina palasin Berliiniin, jossa iloitsin siitä, että ymmärsin taas ympärillä puhuttavaa kieltä sekä rupesin taas sosiaaliseksi.

Turistikuva

Toinen turistikuva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti