sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Joulukuu ja puolet tammikuusta

Edellisestä kirjoituksesta onkin taas vierähtänyt aika paljon aikaa. Tässä nyt jotain pääasioita,mitä olen tehnyt.

Joulukuu oli kiva. Alkukuussa järjestimme kämppiksen kanssa juhlat, tavallaan pikkujoulut. Vieraita oli sopivasti ja tunnelma varsin kansainvälinen. Koska samalla juhlin myös syntymäpäivääni, sain lahjojakin, muun muassa puolitoista kiloa ruotsalaisia kaurahiutaleita.

Joulukuussa myös kolme opiskelukaveria Turusta olivat vierailulla muutaman päivän. Oli tosi hauskaa taas nähdä ja päästä näyttämään kavereille kivoja paikkoja Berliinissä. Tuli syötyä monta kertaa ulkona ja tietysti käytyä joulumarkkinoilla.

Joulukuussa söin mm. vegaania pitsaa.

Joulun vietin Münsterissä kämppiksen perheen luona. Münster on todella kaunis kaupunki! Samalla reissulla kävimme myös Kölnissä ja Bonnissa. Joulu meni hyvin, kämppiksen perhe on tosi mukava. Münsterissä vietin yli viikon. Kun palasimme Berliiniin, täällä oli juuri satanut lunta. Seuraavana päivänä sitä satoi vielä lisää. Sitä seuraavana se suli pois.

Kölnissä
Uusivuosi sujui rauhallisesti Berliinissä. Keskiyöllä olimme ulkona katsomassa raketteja, mikä oli oikeastaan aika pelottavaa. Perinteinen uuden vuoden yhdistelmä alkoholi ja raketit ei minusta ole koskaan tuntunut kauhean järkevältä ja täällä raketteja oli vähän kaikilla. 

Uudenvuoden raakakakku

Tammikuukin on ollut kiva, vaikka en olekaan mitään kovin erikoista tehnyt. Viime viikolla sain taas vieraita Suomesta, mikä oli erittäin mukavaa! Perjantaina oli viimeinen normaali opiskelupäivä, maanantaina alkaa kuukauden harjoittelu sairaalassa psykiatrialla. Jännityksellä odotan, millä osastolla harjoittelun teen ja mitä ylipäätään tulen tekemään.